Programma en kandidaten

Met trots presenteren wij onze kandidaten en een prachtig programma waar we de komende bestuursperiode ingaan.

Mario Hegger

Hallo! mijn naam is Mario Hegger en sinds 1996 lid van de grootste partij van Purmerend de Stadspartij.

Ik heb mij in de afgelopen periode als wethouder voor economie, sport, handhaving werk en inkomen en meer, namens de Stadspartij, mogen inzetten voor de belangen van inwoners en ondernemers in  de gemeente Purmerend.

Ik heb sturing gegeven aan het nieuwe werken van de gemeente het zogenaamde van buiten naar binnen werken. Kortom datgene doen wat nodig is, wat zijn de vragen, behoeften en initiatieven van inwoners en ondernemers en ga daar samen mee aan de slag.  De gemeente zal daarbij zo veel mogelijk  ondersteuning geven om mensen in hun kracht te zetten en dat ondernemers meer maatschappelijk kunnen ondernemen. Daardoor zal  binnen de gemeente een groei ontstaan van voorzieningen en initiatieven. Purmerend staat bekend om zijn vele evenementen en dat moet ook zo blijven. Tijdens de Corona crisis is dit geheel tot stilstand gekomen en zal weer opnieuw opgepakt moeten worden.

Graag pak ik de draad weer op om samen met u datgene te doen waar de gemeenschap beter van wordt en mensen zeker niet aan de kant blijven staan, maar mee kunnen doen door in te zetten op gezondheid, veiligheid, sport/bewegen en werk met onderwijs. De leefkwaliteit in de vorm van ontmoeten bewegen zal de inzet moeten zijn. De wijk waar wij in leven zijn van ons en laten wij daar trots op zijn. Het gaat volgens mij om het vinden van geluk zodat je je prettig en fit kan voelen daar wil ik mij voor inzetten.

Juist het voorzien in eigen inkomsten en geen geldzorgen is van groot belang. De Jeugd krijgt wat mij betreft alle ondersteuning om goed op te groeien in Purmerend en daardoor een mooi toekomst tegemoet mogen zien. Juist  door de fusie met Beemster liggen er veel kansen voor de toekomst in de ontwikkeling van gezond voedsel en de markstad Purmerend. Een wethouder agrarische zaken moet er zeker komen.

De ingezette weg is nog niet klaar. Met uw stem zal ik graag als wethouder namens de Stadspartij-Beemster Polder Partij verder willen gaan.

Stem op De Stadspartij-Beemster Polder Partij,

lijst 1 plaats 3 Mario Hegger

E-mail: m.hegger@planet.nl

Programma

Filmpjes van onze kandidaten