HomeVerkiezingen 2021videoAmber van der Meeren

Programma en kandidaten

Met trots presenteren wij onze kandidaten en een prachtig programma waar we de komende bestuursperiode ingaan.

Amber van der Meeren

 
Beste inwoner,
Mag ik mij even voorstellen. Ik ben Amber van der Meeren en ben 19 jaar geboren en getogen in Purmerend en woon in de Purmer-Noord. Ik volg de opleiding Toegepaste Psychologie aan de HVA en loop stage bij het speciaal basisonderwijs. U kunt mij tegenkomen bij een van de bakkers in Purmerend waar ik werkzaam ben.
Het belang van de jongeren in Purmerend en Beemster heeft mijn speciale aandacht. Daarom ben ik actief in het jongerenteam van de Stadspartij, waarvoor ik contactpersoon ben. Ik ga me er voor inzetten dat de gemeente meer direct de jongeren opzoekt en in gesprek gaat mét in plaats van over de jongeren heen te beslissen.
Als vrijwilliger zet ik mij in om meer aandacht te creëren voor Jonge Mantelzorgers waarbij aandacht, ondersteuning en stimulering van groot belang is. Verder wil ik kortere wachtlijsten in de jeugdzorg waarbij het belang van de jongeren voorop staat.
De woningnood in de regio is groot. Voor jongeren is er weinig kans op een woning. Meer starterswoningen kunnen daarbij enige verlichting bieden. De leefbaarheid van buurten en wijken mag bij woningbouw niet uit het oog worden verloren. Groen, speel- en leefruimte moet worden behouden.
Groen is voor iedereen belangrijk. In dit kader ben ik betrokken bij het vrijwilligerswerk voor Park de Uitvlugt om het huidige park mooi te houden en nog meer te verfraaien.
Zwemmen in open water vinden veel jongeren in de zomer leuk. Er wordt in Purmerend ook veel gebruik van gemaakt. Daarom zouden extra zwemplekken en de zwemplekken die er al zijn beter gefaciliteerd kunnen worden. Dit om overlast te voorkomen en het zwemmen in openbaar water nog veiliger te maken
Jouw stem telt. Ben je jong. Stem jong.
Stadspartij – Beemster Polder Partij
Lijst 1 Plaats 11
Amber van der Meeren
E-mail: amberuittenbosch@gmail.com
Telefoon: 06-10150475

Programma

Filmpjes van onze kandidaten