Programma en kandidaten

Met trots presenteren wij onze kandidaten en een prachtig programma waar we de komende bestuursperiode ingaan.

Coen Lageveen

Beste inwoner,

Ik ben Coen Lageveen. In 1971 geboren in de wijk Wheermolen, waar ik nog steeds met heel veel plezier woon. De afgelopen 8 jaar heb ik als raadslid voor de Stadspartij deel uitgemaakt van de gemeenteraad van Purmerend.

Als trotse en rasechte Purmerender vind ik het belangrijk om mij in te zetten voor onze stad. Een stad waar veel gebouwd wordt, maar de leefbaarheid absoluut niet in geding mag komen kortom, een veilige stad waar iedereen met plezier woont en leeft, met goede en uitgebreide voorzieningen.

Als grootste én lokale partij vinden wij het belangrijk om samen met de inwoners en lokale ondernemers op te trekken, in Purmerend én Beemster. Daarom wil ik mij de komende jaren onder meer in gaan zetten voor:

– Een buitenzwembad met ligweide in het Leeghwaterpark;

– Aanpak van hard rijden in de woonwijken dmv flexdrempels;

– Het creëren van een gunstig vestigingsklimaat voor bedrijven en publiekstrekkende winkels door goede en pro-actieve Citymarketing.

Hiernaast zal ik mij blijven inzetten voor een nieuwe bruisende gemeente met een veelheid aan leuke en uiteenlopende evenementen. In de binnenstad, de wijken, de buitengebieden maar ook zeker in het Leeghwaterpark.

Maar alleen samen met u kunnen we dit bereiken.

Iedere stem telt, om dit alles te kunnen bereiken vraag ik u om op 24 november aanstaande uw stem uit te brengen op:

STADSPARTIJ – BEEMSTER POLDER PARTIJ

Lijst 1 nummer 1

Coen Lageveen.

E-mail: cslageveen@planet.nl
Telefoon: 0631973739

Programma

Filmpjes van onze kandidaten