Programma en kandidaten

Met trots presenteren wij onze kandidaten en een prachtig programma waar we de komende bestuursperiode ingaan.

Barbara Jonk

 

Beste inwoner,

Mijn naam is Barbara Jonk ik woon samen met mijn man en 2 dochters van 17 en 21 in Zuidoostbeemster. Sinds 2008 ben ik politiek actief voor de Beemster Polder Partij.

Ik werk in de huisartsenzorg als ZZP- doktersassistente en praktijkmanager in onze regio. En zie daardoor veel van wat er speelt in onze omgeving.
Wat ik belangrijk vind is dat er goede voorzieningen zijn in wijken en kernen. Dit gaat om winkels, bedrijven, zorg, welzijnsorganisaties, verenigingen en onderwijs. Basisonderwijs maar ook voortgezet onderwijs en MBO zijn stevig verankerd in onze gemeente.
Voor de toekomst is het m.i. van belang dat er een goede verbinding is tussen het MBO- onderwijs en het bedrijfsleven/zorgorganisaties om tekorten op de arbeidsmarkt op te vangen. Het is van belang om jongeren een opleiding dichtbij te kunnen bieden die kansen geeft op de arbeidsmarkt maar ook om hen vast te kunnen houden in onze regio. Dit kan doordat bedrijven/zorginstellingen jongeren kansen geven om kennis te maken om via stage of bijbaan uiteindelijk een vaste baan te krijgen.

Verder vind ik het van belang dat er goede en veilige verbindingen zijn voor alle weggebruikers met name voor kwetsbaren in het verkeer.

Ik ben actief voor de Stadspartij- Beemster Polder Partij omdat ik vind dat een lokale partij, zonder verbonden te zijn aan de landelijke partijpolitiek, juist kan doen wat nodig is dichtbij de inwoners. Daarnaast is de Stadspartij- Beemster Polder Partij een partij met mensen uit alle lagen van de samenleving en dus weet wat nodig is.

Steun ons met uw stem en stem op 24 november op:

STADSPARTIJ – BEEMSTER POLDER PARTIJ

Lijst 1 Plaats 2

Mag ik op uw stem rekenen?
Ik ben er voor u!

Barbara Jonk

E-mail: b.jonk@quicknet.nl
Telefoon: 06-53300675

Programma

Filmpjes van onze kandidaten