Programma en kandidaten

Met trots presenteren wij onze kandidaten en een prachtig programma waar we de komende bestuursperiode ingaan.

Bert Meulenberg

Beste inwoner,
Mijn naam is Bert Meulenberg, na drie periodes als raadslid in de gemeenteraad van Purmerend ben ik nog niet klaar met het behalen van de door mij gestelde doelen. De komende periode zal ik mij inzetten voor veiligheid, milieu, duurzaamheid, handhaving, etc. Onderwerpen die mij na aan het hart liggen en waar ik mij extra voor wil inzetten zijn het seniorenbeleid, sport en wonen.
Aan het seniorenbeleid kan nog veel worden verbeterd. De komende periode wil ik mij dan ook inzetten om de positie van de senioren in onze gemeente meer op de kaart te zetten en te verbeteren.
Terugdringen van eenzaamheid en seniorenwoningen zijn dan ook speerpunten.
Ook wil ik mij inzetten voor een nog beter sportbeleid in onze gemeente. Sport moet laagdrempelig en toegankelijk zijn voor alle leeftijdscategorieën maar voor met name de jeugd. Sport is een bindmiddel dat naast gezondheidsbevordering een sociale functie heeft. Sportclubs die een buurtfunctie gaan invullen zouden voor mij de ideale situatie zijn. Daar wil ik aan werken.
Op dit moment is een woning voor veel mensen, met name starters en jongeren, onbereikbaar. Bouwen naar behoefte maar ook kijken naar een eerlijker wijze van toewijzing is van belang. Voorrang voor onze inwoners bij toewijzing moet zo veel mogelijk worden toegepast.
Bij alle zaken waar ik mij voor in wil zetten staan bij mij de belangen van de inwoners van onze nieuwe gemeente voorop.
Om deze zaken te kunnen realiseren heb ik uw steun nodig.
Stem daarom woensdag 24 november op:
Stadspartij – Beemster Polder Partij
Lijst 1 Plaats 6
Bert Meulenberg
Ik ben er voor u!
E-mail: b.meulenberg@gmail.com
Telefoon: 06-21541180

Programma

Filmpjes van onze kandidaten