Wie is Wout Zeekant?

Mijn naam is Wout Zeekant geboren en getogen Purmerender en ik woon nu sinds 1993 met heel veel plezier in de Beemster! Ik ben ondernemer geweest in de binnenstad van Purmerend en nu in de Beemster. Altijd betrokken bij allerlei activiteiten zowel in Purmerend als de Beemster en ik ben een groot fan van de theaterschool NKT. Ik draag alle cultuurinstellingen in de Beemster en in Purmerend een warm hart toe. 20 jaar lang heb ik ervaring opgedaan in de politiek in de Beemster waar ik in 2014 mee gestopt ben.

De politieke interesse begon in 2018 weer te kriebelen. Ik ben lid geworden van de Stadspartij Purmerend en ik heb meegedraaid drie jaar als fractie-assistent binnen de fractie van de Stadspartij. Dit is een club nuchtere mensen die luisteren naar u, inwoner van de Beemster en Purmerend. De Beemster Polder Partij gaat samen met Stadspartij Purmerend en daar ben ik heel blij mee. Een brok ervaring en kennis bij elkaar die samen gaan voor het nieuwe Purmerend. Hier heb ik alle vertrouwen in!

                                           Niet alleen zeggen ook doen!

Ik wil daar heel graag, met alle inzet, een steentje aan bijdragen. Mijn hart ligt in de Binnenstad van Purmerend. Ik ga voor voldoende parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen. Ook wil ik proberen om zoveel mogelijk het doorgaande verkeer te weren door onze binnenstad. Lekker winkelen (funshoppen), een terrasje pakken, naar evenementen gaan, de markt op dinsdag, een gezellige avond naar een van onze theaters en lekker uit eten zodat je met een veilig gevoel over straat kan gaan en vrienden kunt maken.

Lees ons hele programma op onze website.

Samen met mijn collega ’s ga ik mij voor u inzetten en naar u luisteren. dank u wel!

Word ook lid van de Stadspartij

Word nu lid van de Stadspartij
Purmerend en Beemster samen één prachtstad