Kies voor de stad, stem vandaag Stadspartij!

verkiezingen2010purmerend
Wonen, veiligheid, leefbaarheid, werkgelegenheid, verkeer, bereikbaarheid, onderwijs, jongerenbeleid, sport en een huishoudboekje dat op orde is, dat zijn de speerpunten van de Stadspartij. Ze lijken zo simpel, ze liggen zo voor de hand, maar het wordt een hele toer om ze te realiseren. Kijk rond op onze website en lees in het programma en in onze artikelen waar de Stadspartij voor staat.

De nieuwe gemeenteraad moet keuzes maken, want niet alles kan. Purmerend is vitaal, maar in vergelijking met andere grote gemeenten straatarm. Onze spaarpot is leeg, leeg geschud in de bodemloze put van de Stadsverwarming. Toch willen we dat u goed en veilig kunt wonen en niet vijf jaar of langer op een huis moet wachten. We willen wijken waar plaats is voor iedereen, maar niet voor hufterigheid. We willen meer werkgelegenheid, zodat u minder in de file staat. We willen ook voldoende faciliteiten voor ontspanning. We willen kortom een leefbare stad voor al onze bewoners.

Dat is wat we willen, maar dat gaat niet vanzelf en zeker niet in crisistijd.

Purmerend stevent af op een faillissement. Het Rijk legt onze gemeente een miljoenen bezuinigingen op en door de keuze in het verleden voor een stadsverwarming zijn al onze financiële reserves uitgeput.
De huidige ‘stadsregering’ van PvdA, VVD en CDA heeft onder het motto ‘na ons de zondvloed’ de bezuinigingen naar de volgende raadsperiode doorgeschoven. Een volgend college weet dus wat het te doen staat. Met uw stem kunnen wij Purmerend weer gezond maken.

Het volgend college zal dan ook een niet benijdenswaardige taak hebben hebben om de zaken ook financieel op orde te brengen. Wij realiseren ons dat dit geen prettige boodschap is. Maar de Stadspartij past er voor om u gedreven door verkiezingspropaganda, een rad voor de ogen te draaien. Wij vertrouwen erop dat u eerlijkheid en integriteit hoog in het vaandel heeft staan. Vandaar ons motto

Wij vertrouwen u.

pasfotomario2Mario Hegger

 

Foto bovenaan, bron: Purmerends Nieuwsblad

Programma 2022-2026