HomeNieuwsSociale ZakenStelling van Purmerends Nieuwsblad: Moet er € 270.000 beschikbaar worden gesteld voor...

Stelling van Purmerends Nieuwsblad: Moet er € 270.000 beschikbaar worden gesteld voor het verder ontwikkelen van het jongerenloket?

schoolverlater
In het Purmerends Nieuwsblad wordt de politieke partijen elke week een stelling voorgelegd. Een veelheid van antwoorden is het gevolg. Om de stelling van de Stadspartij niet verloren te laten gaan zetten we hem ook op onze website.

Bert Meulenberg, raadslid voor de Stadspartij, reageerde op de stelling als volgt.

‘De Toenemende jeugdwerkloosheid en veranderende maatschappelijke omstandigheden vragen om een andere werkwijze bij het jongerenloket. Jongeren die een beroep doen op begeleiding door het jongerenloket hebben vaak een probleem, een opleidingsachterstand of een zorgvraag.Voor de Stadspartij is het van groot belang dat het jongerenloket voldoende middelen heeft om deze jongeren te begeleiden, indien nodig via een opleiding of een stageplek, naar werk. 
Het is voor de Stadspartij van het grootste belang dat er geen enkele jongere buiten de boot valt. Jongeren zijn belangrijk voor de toekomst en daar mag en moet in worden geïnvesteerd.’

Sociale Zaken artikelen