HomeNieuwsColumnIn 2014 maakt u het verschil!

In 2014 maakt u het verschil!

mariohegger2
De leden van de Stadspartij willen een ieder fijne kersdagen en een goed uiteinde wensen en een gezond 2014.

Wij hopen dat 2014 een jaar zal worden waarin de zaken beter gaan. Denk hierbij aan verbetering van de economie zodat meer mensen weer aan het werk kunnen. Het is toch vreselijk dat in een land als Nederland zoiets bestaat als voedselbanken.

De zorg moet goed in de gaten worden gehouden. Het is nu teveel in handen van verzekeringsmaatschappijen die winst willen en moeten behalen hierdoor wordt er gekeken waar het even goed kan met goedkopere medicijnen en behandelingen . Prima maar de zorg moet wel voor iedereen toegankelijk blijven. Daar zit volgens ons een groot spanningsveld.

De criminaliteit en overlast zal wat ons betreft nog harder worden aangepakt dan de afgelopen jaren. Met de Nationale politie en een directe aanpak moet dat lukken. Niet alleen de politie is daar verantwoordelijk voor. Kijk in uw eigen omgeving rond en spreek mensen aan bij ongepast gedrag. Bij onraad of dat u het niet vertrouwt bel 0900-8844 of als het ernstig is of kan zijn bel 112.
Verder hopen wij dat iedereen wat meer naar elkaar omkijkt en elkaar helpt. Het kan vaak zitten in de kleine dingen die je voor elkaar kan doen.

Ook gaan we weer stemmen voor de lokale verkiezingen in 2014. Dit zijn belangrijke verkiezingen en zeker voor de inwoners van Purmerend. U kunt nu het verschil maken door te gaan stemmen op de Stadspartij en meehelpen de Stadspartij groot te maken. Nu is de kans om de landelijke partijen weer terug te sturen waar zij horen, namelijk in Den Haag om het land te besturen. Het zou goed zijn om de lokale partijen verantwoordelijk te laten zijn voor de lokale politiek. Zij staan dichter bij de inwoners en weten wat er leeft. Zij zetten zich daar keihard voor in. 2014 is het jaar dat de machtspolitiek kan worden doorbroken. Het zou toch zonde zijn dat u niet gaat stemmen en u de kans laat liggen om de situatie wel te veranderen.

Mario Hegger, Stadspartij

Column artikelen