HomeNieuwsAlgemeen BestuurZondag: Op de koffie bij de burgemeester

Zondag: Op de koffie bij de burgemeester

burgemeester_don_bijll_wijdemeren

Ook nieuwsgierig naar wat de burgemeester de hele week doet? Kom dan zondag 17 april bij onze burgemeester Don Bijl op de koffie in het Politiek Lokaal. Hij zal dan vertellen hoe zijn werkweek eruit ziet en wat zijn visie op Purmerend is na twee jaar burgervaderschap. De koffie/thee zijn dit keer gratis.

Don Bijl vindt het belangrijk (politieke) partijen en mensen te verbinden en weg te nemen wat hen scheidt. Vertrouwen staat bij hem hoog in het vaandel. Hij wil graag trachten te begrijpen wat burgers bezighoudt in hun dagelijkse werkzaamheden en hun problemen bespreekbaar maken. In deze tijd van noodzakelijke bezuinigingen wil hij met de diverse organisaties bekijken hoe de pijn het beste kan worden bestreden en hoe de ingrepen kunnen worden georganiseerd.

Don Bijl wil er zijn voor alle burgers. Wie met problemen zit, vindt bij hem een luisterend oor. Geïnteresseerde burgers kunnen op zondagmiddag 17 april vanaf 14 uur terecht bij proeflokaal Bakker (Koemarkt 44) om hun burgemeester te ontmoeten. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee kan men vragen stellen aan de burgemeester, die hij zo goed mogelijk zal proberen te beantwoorden. Een uitgelezen kans de burgemeester ongedwongen te ontmoeten.

ZIE OOK:

Algemeen Bestuur artikelen