HomeNieuwsColumnStadspartij altijd dichtbij!

Stadspartij altijd dichtbij!

Foto Stadspartij
Foto Stadspartij
Afgelopen zaterdag zijn er weer op veel plaatsen bloemen uitgedeeld en wederom waren de reacties hartverwarmend. De blijken van zorg en aandacht worden heel erg op prijs gesteld. 
Ons team heeft weer een selectie gemaakt van mensen die naar onze mening een extra steuntje in de rug konden gebruiken. De man wiens vrouw een ongeneeslijke vorm van kanker heeft en niet weet wanneer het eindigt, de kleine ondernemer die zijn omzet ziet kelderen en niet weet of hij de komende tijd zijn bedrijf zeker kan stellen, de alleenstaande moeder die moet zorgen voor haar kinderen, de eenzame oudere die geen bezoek meer krijgt en meerdere personen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Juist in moeilijke tijden staat de Stadspartij er voor de mensen in Purmerend en Beemster. Laat ons weten of er bij u problemen ontstaan waarbij u hulp kan gebruiken, wij zullen dan waar het mogelijk is bijspringen en kijken of we gezamenlijk een oplossing kunnen vinden.
In deze surrealistische tijd zien we initiatieven ontstaan waar de samenhorigheid de boventoon voert. We kunnen elkaar niet ontmoeten, maar gelukkig weigeren de meeste van ons om elkaar los te laten. Ook aan deze tijd komt een eind maar ik vrees dat we er pas definitief vanaf zijn als er een vaccin is ontwikkeld om deze vreselijke ziekte te stoppen. Hopelijk komt er vooraf een virus remmend geneesmiddel zodat het aantal sterfgevallen en intensief care opnames wordt verminderd of tot het verleden behoort.
Tot het zover is zullen we er voor moeten blijven zorgen dat het aantal besmettingen wordt beperkt. Dus we houden ons aan de maateregelen die de overheid heeft uitgevaardigd en denken om de kwetsbaren onder ons.
Houd anderhalve meter afstand van elkaar, hoest en nies in je elle boog, was regelmatig goed je handen en blijf als het even kan thuis en blijf zeker thuis als je verkouden bent of koorts hebt. Als we ons hieraan houden wordt de kans dat het virus zich weer meer gaat verspreiden beperkt en kunnen we de schade zoveel mogelijk binnen de perken houden.
Blijf gezond en probeer zoveel mogelijk te zorgen voor mensen die uw hulp nodig hebben!

 

Column artikelen