HomeNieuwsAlgemeen BestuurStembus uitslag pure winst voor de democratie

Stembus uitslag pure winst voor de democratie

logstadspartij
Het gaat om vrijheid van meningsuiting en ja dat is in Nederland een groot goed. Nog nooit deden er zoveel partijen mee. Er viel zeker voor een ieder wat te kiezen. Je kan zeggen dat er voor een ieder wel een partij was om op te stemmen.
En als u dacht: “ik woon in Purmerend en waar is de Stadspartij? Ik kan de partij op de lijst niet vinden”, dan kunnen wij u mededelen dat wij volgend jaar bij de gemeenteraad verkiezingen op  21 maart 2018 weer op de kieslijst te vinden zijn  en wel op lijst 1. Wij hopen ook dan weer op een grote opkomst.
Wij feliciteren de partijen die hebben gewonnen en hopen dat er snel een nieuw kabinet wordt geformeerd. Dat de gemeenten in Nederland vanuit Den Haag meer worden ondersteund om datgene te doen wat hard nodig is. Dat is de kwaliteit van leven in de steden en dorpen te verbeteren. Het gaat economisch goed met Nederland en dan horen daar geen verdere bezuinigingen richting gemeenten meer bij.
De Stadspartij gaat, zoals u gewend bent samen met u door om van Purmerend een mooie, leefbare en veilige stad te maken, waar de zorg op maat is toegesneden en woningen worden gerealiseerd waardoor de wachtlijsten sterk afnemen. Een stad waar je als inwoner of ondernemer trots op kan en mag zijn. Dat kan als wij ook allemaal de schouders eronder willen zetten en elkaar ook aanspreken op gedrag dat wij liever niet zien. Dan doe je het met elkaar.

Algemeen Bestuur artikelen