HomeNieuwsAlgemeen BestuurStadspartij wil verbetering gemeentelijke communicatie

Stadspartij wil verbetering gemeentelijke communicatie

BertMeulenberg2011-08

De Stadspartij vindt het verbeteren van de communicatie tussen de gemeente en de inwoners van Purmerend één van de belangrijkste doelen.

Ambities en plannen

De Stadspartij is nu ruim twee jaar deelnemer in de coalitie van de Purmerendse gemeenteraad. “Met veel ambities en plannen zijn we deze bestuursverantwoordelijkheid aangegaan,” zegt Meulenberg. “Eén van de belangrijkste punten voor de Stadspartij is de communicatie met de Purmerenders.”

Van buiten naar binnen

De Stadspartij is blij met de door de gemeente Purmerend ingezette werkwijze ‘Van buiten naar binnen’. In 2011 startte de gemeenteraad een project waarbij in samenwerking met inwoners en ondernemers de verkeerscirculatie in de binnenstad onder de loep werd genomen. “Door deze werkwijze kun je de inwoners van Purmerend betrekken bij projecten in de stad,” vervolgt Meulenberg.

Klachtenafhandeling

Op het gebied van communicatie tussen de inwoners en  gemeente is volgens de Stadspartij nog een lange weg te gaan. “Het afhandelen van klachten gaat nog lang niet altijd vlekkeloos, maar we blijven een vinger aan de pols houden.”

Reageer op dit artikel

 

Algemeen Bestuur artikelen