HomeNieuwsAlgemeen BestuurStadspartij gaat met sterke lijst de verkiezingen in

Stadspartij gaat met sterke lijst de verkiezingen in

deeerste15b

De eerste 15 kandidaten van de Stadspartij

Zittend v.l.n.r.: Melvin Smid, Petra de Boer, Bert Meulenberg,  Arie van der Vorst
Staand v.l.n.r.: Helana Aslander, Anita Aupers-Niezing, Frieda Stil, Nancy Uittenbosch, Patricia Gootjes, Metehan Hasirci, Coen Lageveen, Mario Hegger, Irma Waarhuijs, Renata Willems, Herman Reurts

Op maandag avond 27 november 2017 hebben de leden van de Stadspartij de kieslijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Tevens het jaar dat de Stadspartij op haar 25 jarig bestaan mag terugkijken.
Lijsttrekker Mario Hegger is zeer tevreden met de lijst. De lijst van meer dan 40
leden is zeer divers qua samenstelling en inbreng. Een lijst die een goede mengeling van ervaren en nieuwe kandidaten laat zien. Mario Hegger heeft met deze kandidaten een mooi team om de belangen van de Purmerenders te kunnen blijven vertegenwoordigen.
De Stadspartij zal zich de komende jaren verder inzetten om inwoners meer zeggenschap en handelingsvrijheid te gegeven over de eigen buurt en wijk en invulling van het eigen geluk en zorg.

Het van buiten naar binnen werken is een van handelsmerken van de Stadspartij. Initiatieven van bewoners worden zoveel mogelijk ondersteund. De Stadspartij staat voor een beleid met eerlijke politiek en een gemeentebestuur dat dienend is voor zijn inwoners.

Foto: Stadspartij

Algemeen Bestuur artikelen