HomeNieuwsAlgemeen BestuurStadspartij Beemster Polder partij houdt zaterdag 4 november wijklunch in Overwhere

Stadspartij Beemster Polder partij houdt zaterdag 4 november wijklunch in Overwhere


foto Stadspartij-BPP


De kernwaarde van Stadspartij-Beemster Polder Partij is het van buiten-naar-binnen werken.  Dat betekent dat wij eerst luisteren en praten met de inwoners en daarmee werken binnen de gemeenteraad en het college.

Om zoveel mogelijk contact met de inwoners te hebben zijn er in elk dorp en wijk vertegenwoordigers van onze partij. Bovendien houden wij regelmatig dorps-wijklunches. Tijdens de ze lunches kunt u kennis maken met onze commissieleden, raadsleden en wethouders.

 In een ontspannen sfeer onder het genot van een broodje kop koffie of thee, kunt u met ons van gedachten wisselen over bijvoorbeeld: woningbouw, gasloosproject, rioleringswerkzaamheden, overlast, asociaal rijgedrag, leefbaarheid buurt of over een ander onderwerp dat u met ons wilt bespreken.
Wellicht heeft u een mooi initiatief dat u gerealiseerd zou willen zien.

Laat ons weten wat, wat volgens u, beter kan of zou moeten veranderen om Purmerend nog een schonere, hele, veilige leefbare gemeente te maken.

Wij kijken uit naar uw komst

We hopen u te mogen verwelkomen op de wijklunch en kijken uit naar een uitwisseling van gedachten. Onze wijklunch in Overwhere is op 4 november a.s. in Wijkcentrum De Inval, Karekietpark 16 Purmerend van 11.00 tot 13.00 uur.

Algemeen Bestuur artikelen