HomeNieuwsWelzijnREURING FESTIVAL 2019

REURING FESTIVAL 2019

Reuring2019
Van 27 t/m 30 juni kun je weer een fantastisch programma verwachten in het Leeghwaterpark en de binnenstad van Purmerend.
Van donderdag 27 t/m zondag 30 juni staat de binnenstad van Purmerend en het festivalhart in het Leeghwaterpark weer bol van de meest uiteenlopende voorstellingen. Met straattheater, live muziek en toffe acts biedt het Reuring Festival voor iedereen heerlijke momenten. Zo goed als alle voorstellingen en optredens zijn gratis toegankelijk en verschillende artiesten zijn meerdere dagen te gast, wat de ideale kans biedt om niets van het programma te hoeven missen.

Theater op Locatie

Juist die ene voorstelling op die bepaalde plek geeft theater op locatie een extra dimensie. Verspreid over Purmerend én de Beemster biedt het festival dit jaar mooie voorstellingen op locatie. Een bijzondere, respectvolle en intieme voorstelling op de oude begraafplaats door de Italiaanse Caterina Moroni, de dansvoorstelling ‘Hersenvakantie’ van Vloeistof waar je als toeschouwer zelf steeds meer onderdeel wordt van de voorstelling en de Theatrale Wandeling: Reuring in de Beemster. Kaarten voor deze voorstellingen zijn verkrijgbaar op de website.
Straattheater
In het Leeghwaterpark en op de straattheaterdag kan genoten worden van internationaal straattheater van hoog niveau met de Arnhemse Meisjes, AMI6, Otto Il Bassotto, Duo Diesel, Compangie Mobilette, Goma en meer… Cia Moveo geeft vrijdag- en zaterdagavond een mooie dansvoorstelling in het amfitheater.

Reuring Kidz

Na het succes van vorig jaar komen Pip & Pelle, Samba Salad en de Fiepbus weer naar de Kidzmiddag op vrijdag. Samba Salad zorgt in het Zwoele Groen voor zomerkriebels die zo kietelen dat er niets anders opzit dan dansen en meezingen. Van merengue tot flamenco en van samba tot calypso! Verplichte stop op deze middag: de Spurd Kidz Funzone!

Volop variatie op hoofdpodium

De vrijdagavond staat in het teken van Latin en Salsa met o.a. Edsel Juliet op het hoofdpodium en Joris Linssen & Caramba op het podium in het Zwoele Groen. Tijdens de Tribute Night op zaterdagavond brengt Purple Project een eerbetoon aan Prince, ABBA Gold een hommage aan ABBA en de Vipers een ode aan Queen.

Reuring Cityslam

De line-up op de slotdag Reuring Cityslam mag er wezen met namen als Famke Louise, Davina Michelle, Jeangu Macrooy en Suzan & Freek. De Daredevils, dé verrassing van vorig jaar, zijn dit jaar ook weer aanwezig! In het Zwoele Groen en in de Dance Arena kan er weer lekker los gegaan worden op een bonte mix aan stijlen van house, hiphop tot smooth R&B.
Klik hier voor een compleet overzicht en programma

Afbeelding: Reuring

Welzijn artikelen