HomeNieuwsAlgemeen BestuurPurmerendse raadsleden ook kandidaat provincie

Purmerendse raadsleden ook kandidaat provincie

 Stempotlood

Een aantal raadsleden uit de gemeente Purmerend zijn kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen in de provincie Noord-Holland op 2 maart a.s. Vooralsnog hebben raadsleden Erik Struijlaart, Colette Sacco, Thijs Kalverboer en Arie-Wim Boer zich verkiesbaar gesteld.

Als gemeenteraadslid is het wettelijk toegestaan om ook lid van provinciale staten te zijn. Namens de SP Purmerend heeft Colette Sacco zich op een derde plek op de kandidatenlijst van de Noordhollandse SP weten te zetten. Erik Stuijlaart, nu raadslid van de VVD in Purmerend staat bij de VVD Noord-Holland op de 28e plaats.

Thijs Kalverboer, raadslid voor de ouderenpartij AOV in Purmerend heeft zich verkiesbaar gesteld voor de Noord-Hollandse ouderenpartij VSP. Hij staat daar op plaats zes. Arie-Wim Boer is raadslid en fractievoorzitter van Leefbaar Purmerend. Hij staat op nummer negen van de Partij voor de Vrijheid (PVV). Voor de NH-fractie van GroenLinks staat Purmerender Mehmet Uygun op de tweede plaats. Hij was eerder fractielid van de Purmerendse GroenLinksfractie.

Algemeen Bestuur artikelen