HomeNieuwsAlgemeen BestuurNieuwjaarsreceptie op Koemarkt

Nieuwjaarsreceptie op Koemarkt

oudnieuwjaarfeest
De kans is groot dat op 1 januari a.s. van 16.30-18.00 uur een openlucht nieuwjaarsreceptie met muzikale omlijsting op de Koemarkt gaat plaatsvinden. Het is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Marktstad en de gemeente Purmerend.

Voorzitter Kees Oudewortel van de Stichting Marktstad is voorzichtig om de verwachtingen niet te hoog gespannen te maken.
“Het afgelopen Nieuwjaarsfeest was uniek vanwege ‘Purmerend 600’ en er kwamen wel 10.000 mensen op af. Als deze nieuwjaars-openluchtreceptie nu doorgaat, wordt het zeker veel soberder. Dat kan ook niet anders vanwege de financiën. Maar het geweldige saamhorigheidsgevoel onder de Purmerenders dat we zagen op 1 januari jl., daar willen burgemeester Don Bijl en onze stichting zich graag voor inspannen. Met muzikale omlijsting en de activiteiten van de horeca op de Koemarkt kan het toch weer heel gezellig worden,” aldus Oudewortel.

De Openluchtreceptie op de Koemarkt zal aansluitend plaatsvinden op de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente in het gemeentehuis, die van 14.00-16.00 uur plaatsvindt.

Bron: Horeca zaken (aangepast artikel, red.)

 

 

 

 

Algemeen Bestuur artikelen