HomeNieuwsAlgemeen BestuurNieuw coalitieakkoord en vorming college in Purmerend in afrondende fase

Nieuw coalitieakkoord en vorming college in Purmerend in afrondende fase

Raadszaal2HA
Raadszaal foto Stadspartij

De onderhandelingen rondom het coalitieakkoord verlopen soepel. Dat heeft Bert Meulenberg namens Stadspartij-Beemster Polder Partij, PvdA, CDA en Ouderenpartij AOV Purmerend-Beemster laten weten.
De beoogde coalitiepartijen verwachten binnen twee weken de laatste hand te leggen aan het coalitieakkoord. Sinds begin januari spreken Stadspartij-Beemster Polder Partij, PvdA, CDA en Ouderenpartij AOV Purmerend-Beemster over de koers voor de aankomende vier jaar.
Bert Meulenberg: “Begin januari zijn we gestart met intensieve gesprekken tussen deze vier partijen. De gesprekken lopen voorspoedig en opbouwend. We leggen samen een stevige basis voor een sterk coalitieakkoord. De belangrijkste thema’s zijn inmiddels bepaald. De komende jaren willen we ons blijven inzetten op wonen, leefbaarheid en een sterke samenleving.”
De beoogde coalitiepartners verwachten het nieuwe coalitieakkoord halverwege maart te presenteren. In dit coalitieakkoord worden de belangrijkste onderwerpen en bijbehorend beleid uitgelegd.

Algemeen Bestuur artikelen