HomeNieuwsWelzijnGroots onthaal van Sinterklaas in Wheermolen

Groots onthaal van Sinterklaas in Wheermolen

sint2014
Vooraf gegaan door Zwarte Pieten, majorettes en een groot Pieten orkest kwam Sinterklaas, gezeten op een zwart paard, op zaterdag 22 november Wheermolen binnen gereden.

Vijf en twintig Zwarte Pieten deelden snoep uit aan de honderden kinderen en hun ouders die langs de route stonden om de Sint te verwelkomen. Drie verkeers Pieten hielden de auto’s tegen tot de lange stoet met acht antieke auto’s voorbij waren.  

Ook wethouder Mario Hegger zat naast wijkkerngroep voorzitter  Bart Schenk in de mooie open wagen en genoot volop van de mooie rit.
Na wheermolen-Oost ging de tocht langs de Mercurius flats naar de Zonnelaan en via de Meteorenweg kwamen ze op de eindbestemming voor het Triton gebouw.  

pieten2014Sint was erg moe geworden en terwijl de kinderen liedjes zongen nam hij plaats op zijn zetel. Het Pieten orkest speelde door en de kinderen genoten van de gratis uitgedeelde suikerspinnen. Na het welkoms woord van de wethouder gingen de kinderen met de Sint en de Pieten op de foto.

Het was weer een geweldig feest met prachtig weer en niet alleen de kinderen genoten hiervan maar ook de ouderen achter de ramen van het wijkplein hadden een heerlijke middag.

Welzijn artikelen