HomeNieuwsAlgemeen BestuurEerste insprekers in “Praat met de Raad”

Eerste insprekers in “Praat met de Raad”

ObamaInsprekenOp dinsdag 21 september hebben de eerste Purmerenders gebruik gemaakt om te kunnen praten met de gemeenteraad over onderwerpen die niet op de politieke agenda staan. In “Praat met de Raad” biedt de gemeenteraad eens in de maand de mogelijkheid om burgers en ondernemers over eigen onderwerpen in te laten spreken in de gemeenteraad.

Elke derde dinsdag van de maand organiseert de gemeenteraad “Praat met de raad”, waarin Purmerendse burgers en ondernemers met de raad van gedachten kunnen wisselen over onderwerpen die niet op de agenda van de gemeenteraad of een raadscommissie staan. 21 september sprak een zelfstandige ondernemer over het feit dat in Purmerend geen mogelijkheden zijn om kantoorruimte voor enkele uren of een dag te te huren. Twee andere inwoners spraken over overlast die zij ondervinden van hangjongeren in hun straat in de Gors-Zuid.

De eerstvolgende “Praat met de Raad” zal worden gehouden op dinsdag 19 oktober en dinsdag 16 november, om 19:15 uur. Als u ook een onderwerp heeft waarover u wilt inspreken in de gemeenteraad, dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldingsformulier van de raadsgriffie, of bellen naar: 0299-452.713. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente.

 

 ZIE OOK:

Algemeen Bestuur artikelen