HomeNieuwsAlgemeen BestuurCommunicatie centraal bij Politiek Lokaal

Communicatie centraal bij Politiek Lokaal

cafebakker

Vindt u dat er een kloof bestaat tussen u als burger en de politieke partijen van de gemeenteraad in Purmerend? Luistert de politiek naar uw mening onvoldoende naar de burgers? Kom dan op zondagmiddag 12 december naar Proeflokaal Bakker (Koemarkt 44) voor rechtstreeks contact met gemeenteraadsleden.

Bij het vorige Politiek Lokaal was juist dat contact een onderwerp dat bij de gesprekken tussen de aanwezigen veel aan bod kwam. Te vaak werd geconstateerd dat er onbekendheid is met politieke en lokale onderwerpen. Maar hoe komt dat? Daarop kon niemand een goed antwoord geven.

De vraag die 12 december centraal staat is: hoe benaderen politieke partijen de bevolking van Purmerend en wat zijn de ervaringen van de burgers hiermee? Tijdens het Politiek Lokaal, waarvoor afgevaardigden van de diverse partijen zijn uitgenodigd, kan men met elkaar hierover van gedachten wisselen.

Henri van Wezel zal een vrije discussie hierover leiden. De middag start om 14.00 uur bij Proeflokaal Bakker op de Koemarkt 44, einde circa 16.00 uur. Iedereen die de communicatie tussen burgers en politiek wil verbeteren is hier welkom. 

politieklokaalAls u HIER klikt dan komt u rechtstreeks op de website van Politiek Lokaal

 

 

 

Algemeen Bestuur artikelen