HomeNieuwsPartij NieuwsCoen kookt bij Broca Media

Coen kookt bij Broca Media

Coen met recept foto Broca Media
Broca Media maakt professionele bedrijfsvideo’s en ander beeldmateriaal. Onlangs heeft het mediabedrijf drie afleveringen opgenomen met enige bekende Purmerenders. Tijdens het koken van een maaltijd werden de hoofdpersonen door Cees Baerts over van alles en nog wat aan de tand gevoeld.
Een van de drie personen was  Coen Lageveen. Terwijl Coen een maaltijd met gemarineerde kip, witlofsalade en gekookte aardappelen maakte, werd hij geïnterviewd door Cees Baerts. Cees Baerts is de drijvende kracht achter Broca Media.
Tijdens de  bereiding van de maaltijd werd in een open gesprek ingegaan op de vrijetijdsbesteding van Coen. Daarnaast kwam Coen zijn raadslidmaatschap aan de orde. Sinds 2014 is Coen raadslid voor de Stadspartij. Actuele onderwerpen zoals de komst van Het Van der Valk hotel in de kom A7 en een buitenbad bij het Leeghwaterbad, kwamen aan de orde.
Ook werd ingegaan op Coen zijn beweegredenen om zich bij de Stadspartij aan te sluiten. Coen geeft hierover tijdens het gesprek een openhartig antwoord.
Nieuwsgierig geworden?  Het programma dat Sudderen met …[in dit geval Coen]… gaat heten, is binnenkort te zien op de social media van Broca Media en natuurlijk op de website van de Stadspartij en facebook.

Coen vertelt  foto Broca Media

Coen met wakend oog Cees Baerts  foto Broca Media

Partijnieuws artikelen