HomeNieuwsPartij NieuwsZomerreces voorbij, vergaderingen beginnen

Zomerreces voorbij, vergaderingen beginnen

stadhuis_kleinNu de twee maanden zomerreces voorbij zijn, is het gemeentebestuur al weer druk bezig om de eerstvolgende vergaderingen voor te bereiden. Op donderdag 8 september a.s. zal de eerste openbare vergadering worden gehouden.

De fractie van de Stadspartij zal dinsdag 31 augustus haar eerste fractievergadering houden op het stadhuis. Op woensdag 8 september zullen Bert Meulenberg en Irma Waarhuijs namens de partij aantreden in de commissie Samenleving (welzijn, onderwijs, sociale zaken en cultuur). Vervolgens zullen Guus Jansen en Ismail Çanga de Stadspartij vertegenwoordigen in de commissie Stedelijke Ontwikkeling en Beheer (SOB) van 16 september en op donderdag 23 september vindt de commissie Algemene Zaken (veiligheid, bestuurszaken) plaats waar Mario Hegger en Metehan Hasirci namens de Stadspartij zullen aanschuiven. Aansluitend vind op donderdag 30 september de eerste vergadering van de gemeenteraad plaats. Ook zullen hierbij burgers te gast zijn in het kader van ‘Gast in de Raad’.

Verder zal in september de jaarlijkse begroting gepresenteerd worden en zal ‘Praat met de Raad’ van start gaan. De commissievergaderingen en de raadsvergadering zijn openbaar en vrij te bezoeken op het stadhuis. Ook zijn de vergaderingen live te volgen via de gemeentelijke website.

 

Partijnieuws artikelen