HomeNieuwsPartij NieuwsWijklunch Wheermolen goed bezocht

Wijklunch Wheermolen goed bezocht

De wijklunch die de Stadspartij op zaterdag 17 september jl. in wijkcentrum ’t Noot organiseerde is druk bezocht. Wijkbewoners uit de Wheermolen konden met raadsleden, commissieleden en met de wethouder in gesprek over de buurt waarin zij wonen.

Met het organiseren van een wijklunch wil de Stadspartij van de bewoners in de wijk horen wat er allemaal speelt in de wijk. Onder het genot van een kopje koffie en een broodje kon de wijk in gesprek gaan met de Stadspartij. Het meest werd gesproken over het verwijderen van de verkeerslichten op de Churchilllaan. Bewoners zijn bang dat met het verdwijnen van de verkeerslichten het oversteken door voetgangers gevaarlijker wordt.

Zorghotel

Ook stelde de bewoners veel vragen over de plannen voor een zorghotel op de plek waar nu ’t Noot staat. Andere gespreksonderwerpen waren de veiligheid, het onderhoud van het groen, de aanpak van zwerfvuil en de toegankelijkheid van de voetpaden.

Alle wijken

Bewoners konden ook klachten over en suggesties voor de wijk achterlaten. De fractie van de Stadspartij zal de komende tijd alle ingebrachte klachten en ideeën van de bewoners in behandeling nemen. Later zal de Stadspartij alle wijken in Purmerend langs gaan.

Melden

Woont u in de Wheermolen en heeft u uw klacht over de openbare ruimte de wijk? Dan kunt u ook uiteraard bellen met de gemeente Purmerend: 0299-452.452.

 

Foto onder: Fractievoorzitter Mario Hegger (midden) in gesprek met bewoners

 WijklunchMario2011

Partijnieuws artikelen