HomeNieuwsPartij NieuwsWijklunch Stadspartij in Wheermolen druk bezocht

Wijklunch Stadspartij in Wheermolen druk bezocht

Zaterdagmiddag 7 maart organiseerde de Stadspartij zoals gebruikelijk een wijklunch. Ditmaal in Wheermolen. Van 11.00 uur tot 13.00 uur konden de inwoners van de wijk in wijkwinkelcentrum Makado in gesprek gaan met raadsleden en wethouder over verschillende onderwerpen die spelen in Wheermolen.
Onder het genot van een kopje koffie en een broodje konden de bezoekers in gesprek met raadsleden en wethouder en vertegenwoordigers van: de seniorenafdeling van de Stadspartij, Ogen en Oren, Handhaving, de wijkagent en Intermaris.

In een buitengewoon geanimeerde sfeer werd er met de bewoners gesproken over het wel en wee in de wijk. Bijvoorbeeld over de ingrijpende verbouwingen die in de wijk plaatsvinden onder regie van Intermaris, de veiligheid in de wijk, de afvalinzameling, de problematiek rond Welkom, van het gas af enz. Maar ook m.b.t. individuele sociale problematiek kwamen inwoners langs met hulp- c.q. adviesvragen. Uiteraard kwam ook de winkelleegstand en de toekomst van winkelcentrum Makado zelf aan de orde.

De wijklunch werd drukbezocht en was een groot succes.

MakadoCA12

Partijnieuws artikelen