HomeNieuwsVerkeer en VervoerWegafsluitingen t.b.v. aanleg spitsbusbaan tussen Purmerend en Ilpendam (Jaagweg)

Wegafsluitingen t.b.v. aanleg spitsbusbaan tussen Purmerend en Ilpendam (Jaagweg)

spitsbusbaanjaagweg
Om de bereikbaarheid in de regio Waterland voor fietsers, automobilisten en reizigers met het openbaar vervoer te bevorderen komt er een spitsbusbaan tussen Purmerend en Ilpendam (N235).
Ook het kruispunt met de Aalduikerweg in Ilpendam krijgt een nieuwe inrichting om de doorstroming van het verkeer op de Jaagweg (N235) te verbeteren. De werkzaamheden voor de spitsbusbaan en het kruispunt zijn 6 juni gestart en duren tot en met september 2017. Voor de veiligheid van weggebruikers en wegwerkers zijn meerdere afsluitingen in de weekenden, de avonden en nachten. Het verkeer wordt omgeleid.
Weekendafsluitingen Jaagweg (N235)
Om de werkzaamheden aan de N235 uit te kunnen voeren zijn zes weekendafsluitingen nodig. De weekendafsluitingen zijn in alle weekenden van 14 juli tot en met 21 augustus gepland van vrijdagavond 20.00 uur tot en met maandagochtend 05.00 uur.
Avond- en nachtafsluitingen Jaagweg (N235)
Naast de weekendafsluitingen gaat de N235 ook een aantal avonden en nachten dicht. Tussen 7 en 27 augustus 2017 is de N235 afgesloten tussen 20.00 uur ’s avonds en 05.00 uur ’s ochtends. Dit wordt met borden aangegeven.
Exacte data van de afsluitingen zijn tijdig te vinden in de spitsbusbaanapp en op http://www.bereikbaarheidwaterland.nl
Informatieavond
Op dinsdagavond 13 juni 2017 vindt in het Dorpshuis van Ilpendam een informatiebijeenkomst over de werkzaamheden aan N235 plaats. De provincie Noord-Holland en aannemer Van Gelder lichten de werkzaamheden en de verkeersmaatregelen toe en kunnen vragen beantwoorden. Geïnteresseerden kunnen tussen 19.00 uur en 20.30 uur vrij binnen lopen. Er vindt om 19.00 uur een inleidende presentatie plaats.
Meer informatie
Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt via telefoonnummer 0800 -0200 600 (gratis) of per e-mail: bereikbaarheidwaterland@noord-holland.nl.

Verkeer en Vervoer artikelen