HomeNieuwsAlgemeen BestuurVernieuwde website Stadspartij

Vernieuwde website Stadspartij

 

De nieuwe website van de stadspartij is eerder online gegaan dan dat de bedoeling was. In de planning stond dat deze in mei live zou gaan. Maar door grote problemen met de oude website, die alleen maar toenamen  is besloten om de nieuwe site eerder online te zetten.

Wat nu te zien is betreft een zogenaamde beta versie. Dat wil zeggen een exemplaar dat nog in ontwikkeling is. Er zullen daardoor misschien onderdelen niet helemaal werken zoals het zou moeten, maar voor de rest ziet de website er goed uit en werkt ook uitstekend. Misschien valt het u wel helemaal niet op.

De template is responsive, dat betekent dat de website zich aanpast aan elke browser of het nu een tablet een pc of een smartphone is, de website komt in alle formaten goed tot zijn recht.

 

De Stadspartij zal de komende maanden gebruiken om de website nog verder te verbeteren en hoopt dat deze zich zal ontwikkelen tot een perfect medium voor lokale politiek nieuwsvoorziening.
De Stadspartij is blij met deze nieuwe website en verwacht dat deze site zich verder zal ontwikkelen tot een perfect medium die het lokale en politieke nieuws aan u zal voorzien.mplate is responsive, dat betekend dat de website zich volledig aanpast aan elke browser, of het nu een pc,een tablet of een mobieltje is, de site komt in alle formaten goed tot zijn recht.
De Stadspartij is blij met deze nieuwe website en verwacht dat deze site zich verder zal ontwikkelen tot een perfect medium die het lokale en politieke nieuws aan u zal voorzien.

 

Algemeen Bestuur artikelen