HomeNieuwsWelzijnUitbreiding kleedaccommodatie FC Purmerend

Uitbreiding kleedaccommodatie FC Purmerend

fcpurmerend
Sinds de verhuizing van FC Purmerend naar Weidevenne in 2001 is het ledenaantal gegroeid van 500 naar 1000. Bij de vereniging speelt ook een groot aantal meisjes en vrouwen. Door de groei van het aantal leden en de behoefte aan gescheiden kleedkamers en doucheruimten blijkt het verenigingsgebouw te klein.

In de sportnota 2008-2011 is de uitbreiding van het aantal kleedkamers van 10 naar 14 bij FC Purmerend al opgenomen en hiervoor is in de meerjarenbegroting een bedrag van 245.000 euro gereserveerd.

Voor de uitbreiding van het verenigingsgebouw is het noodzakelijk om de bestaande erfpachtovereenkomst met FC Purmerend uit te breiden. Inmiddels ligt er een bouwplan met kostenraming. Spurd beoordeelt het bouwplan als realistisch en geeft een positief advies.

Voor het bouwplan is de aanvraag voor een omgevingsvergunning in voorbereiding. Het college stemt in met het verstrekken van 245.000 euro subsidie voor de uitbreiding van de kleedaccommodatie en met de uitbreiding van het recht op erfpacht voor het verenigingsgebouw van FC Purmerend.

ZIE OOK:

 

Welzijn artikelen