HomeNieuwsPartij NieuwsStreefkerk nieuw fractielid Stadspartij

Streefkerk nieuw fractielid Stadspartij

Marcel-Streefkerk-2010

Marcel Streefkerk zal donderdag 27 januari 2011 door de gemeenteraad van Purmerend geïnstalleerd worden als commissielid namens de Stadspartij. Hij volgt Ismaïl Çanga op als commissielid die wegens drukke werkzaamheden zijn functie moet neerleggen.

Streefkerk was al eerder fractielid en commissielid namens de Stadspartij. Vlak voor de verkiezingen in maart 2010 volgde hij Harry Poppelier op als fractielid. Poppelier stapte indertijd over van de Stadspartij naar de fractie van Trots op Nederland.

Streefkerk woon in de Gors en stond bij de verkiezingen in 2010 op nummer 9 van de kandidatenlijst. Hij heeft veel ervaring in het jongerenwerk. In diverse grote steden in Nederland is hij actief geweest in het straathoekwerk en het sociaal-cultureel werk. Streefkerk zal als commissielid zitting nemen in de commissie Stedelijke Ontwikkeling en Beheer.

De benoeming zal plaatsvinden tijdens de vergadering van de gemeenteraad, die donderdagavond vanaf 20:00 live te volgen is via de Purmerendse tv-zender RTV-Purmerend.  

Partijnieuws artikelen