HomeNieuwsWelzijnStelling Purmerends Nieuwsblad: Wat is het imago van Purmerend?

Stelling Purmerends Nieuwsblad: Wat is het imago van Purmerend?

wolkvraag
In het Purmerends Nieuwsblad wordt de politieke partijen elke week een stelling voorgelegd. Een veelheid van antwoorden is het gevolg. Om de stelling van de Stadspartij niet verloren te laten gaan zetten we hem ook op onze website.
De stelling nu luidt:  Wat is het imago van Purmerend?

Raadslid Mario Hegger reageert er als volgt op:

Hoe denken Purmerenders erover?
De Stadspartij kan nog niet zeggen of de campagne goed is voor het imago van de stad.
De vraag kan  beter gesteld worden of de campagne kan leiden tot het bepalen van het imago van de stad? Hoe wordt de stad beleeft? Voldoet het aan de verwachtingen?  Wat kan anders? Aan de hand daarvan kan je het imago bepalen.  Het is altijd goed om te weten hoe over Purmerend wordt gedacht.

Toelichting
Het is altijd goed om te weten wat de stad met mensen doet. Als politicus in Purmerend ben je altijd bezig met de mensen in de stad. Een stad is iets organisch het leeft en is constant in  beweging en verandering. De samenstelling kan met de jaren verschillen. Is er groei of juist weer niet. 
De opvattingen van inwoners kunnen veranderen. De eisen kunnen hoger of lager zijn. Je blijft in de ontwikkeling van een stad niet stil staan. 
Purmerend is als groeikern van Amsterdam flink gegroeid en wat doet dat met een stad om daar in te wonen, werken en te verblijven?

De Stadspartij vind het een goed initiatief om op deze wijze aan de bewoners, ondernemers en gebruikers van de stad te vragen naar hun geheim.  Waarom zijn mensen trots op hun stad?
De Stadspartij is zeer benieuwd wat daar uit gaat komen en wat het echte geheim is van Purmerend.
Wilt u zelf reageren dat kan, doe het snel wij willen het graag weten.

Welzijn artikelen