HomeNieuwsPartij NieuwsStadspartij Purmerend lanceert speciale ouderenafdeling

Stadspartij Purmerend lanceert speciale ouderenafdeling

DSC_4442_Bert_pers

De Stadspartij Purmerend heeft binnen de huidige partij een ouderenafdeling opgericht. Met de ouderenafdeling hoopt de Stadspartij de Purmerendse ouderen (50+) beter te kunnen bereiken, om hen een stem te geven in de lokale politiek.

Het idee voor een ouderenafdeling is ontstaan door de sterk toenemende vraag van Purmerendse ouderen, waarin gaat het lokale beleid voor hen in de toekomst veranderen. Stadspartij- raadslid Bert Meulenberg (foto) is het aanspreekpunt van de ouderenafdeling. “Veranderingen door het Rijk treffen steeds meer de oudere Purmerenders,” zegt Meulenberg. “Een generatie die weinig of geen middelen heeft om zich te verweren. Staken en protesteren heeft geen effect.”

De ouderenafdeling zal de belangen van deze steeds groter wordende doelgroep vanaf nu maar ook zeker na de gemeenteraadsverkiezingen behartigen. De Stadspartij benadrukt dat de belangen van andere bevolkingsgroepen in Purmerend ook met volle inzet zullen worden behartigd.

opa-beweging-logoDoor een samenwerking aan te gaan met een landelijk netwerk van de Ouderen Politiek Actief (OPA) is het mogelijk om partijen in de samenleving met elkaar te verbinden waardoor de ouderen onder ons niet aan de zijkant worden geplaatst maar volop meedoen.

Heeft u vragen, wilt u zaken aandragen  of wilt u meer informatie? Raadslid Bert Meulenberg is bereikbaar via e-mail b.meulenberg@gmail.com of via: 06-2154.1180. De seniorenafdeling van de Stadspartij is binnenkort bereikbaar via de website www.stadspartijpurmerend.nl.

Partijnieuws artikelen