HomeNieuwsPartij NieuwsStadspartij organiseert lunch voor bewoners Purmer-Noord

Stadspartij organiseert lunch voor bewoners Purmer-Noord

Flyer-wijklunch-P-Noord

De fractie van de Stadspartij organiseert op zaterdag 16 november a.s. een wijklunch in het SMD wijksteunpunt in Purmer-Noord. Alle bewoners van de Purmer-Noord zijn voor deze lunch uitgenodigd.

 

De Stadspartij bezoekt regelmatig de verschillende wijken in Purmerend. De fractie van de Stadspartij wil dit keer met de bewoners van Purmer-Noord van gedachten wisselen over de ontwikkelingen in de wijk. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een broodje kunnen bewoners, op informele wijze, met de gemeenteraadsleden en de wethouder van de Stadspartij in gesprek gaan over de eigen buurt.

 

De raadsleden van de Stadspartij zitten vanaf 11:00 uur klaar om vragen van bewoners te beantwoorden over bijvoorbeeld de verkeersveiligheid en het parkeergedrag, drugsoverlast en overlast van hangplekken, maar ook over het veiligheidsgevoel in de wijk, zwerfvuil en hondenpoep en het onderhoud van het groen.

 

Eerder hield de Stadpartij een wijkschouw om met eigen ogen te zien hoe de wijk er momenteel bij staat. De fractie van de Stadspartij vindt het belangrijk om, ook buiten verkiezingstijd, van de bewoners zelf te horen hoe het gaat in hun wijk. Eerder bezocht de fractie al de zes andere wijken van Purmerend. Met het bezoek aan de Purmer-Noord heeft de Stadspartij in ruim twee jaar tijd alle wijken in Purmerend bezocht.

 

De wijklunch wordt gehouden tussen 11:00 en 13:00 uur. Het wijksteunpunt SMD  is gevestigd aan het Gildeplein 650, om de hoek van supermarkt Jumbo. De toegang en de lunch zijn gratis.

Partijnieuws artikelen