HomeNieuwsPartij NieuwsStadspartij organiseert lunch in wijkcentrum Zuid-Pool

Stadspartij organiseert lunch in wijkcentrum Zuid-Pool

lunch

De fractie van de Stadspartij organiseert op zaterdag 20 oktober a.s. een wijklunch in wijkcentrum Zuid-Pool in de Purmer-Zuid. Alle bewoners van de Purmer-Zuid zijn voor deze lunch uitgenodigd.

De Stadspartij bezoekt regelmatig de verschillende wijken in Purmerend. De fractie van de Stadspartij wil dit keer met de bewoners van de Purmer-Zuid van gedachten wisselen over de ontwikkelingen in de wijk. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een broodje kunnen bewoners, op informele wijze, met de gemeenteraadsleden en de wethouder van de Stadspartij in gesprek gaan over de eigen buurt.

Wijkbewoners kunnen de raadsleden vragen stellen en met hen in discussie gaan over bijvoorbeeld het openhouden van wijkcentrum Zuid-Pool, maar ook over de jeugdoverlast, het onderhoud van voetpaden en bruggen en over parkeergelegenheid. De fractie van de Stadspartij vindt het belangrijk om, ook buiten verkiezingstijd, van de bewoners zelf te horen hoe het gaat in hun wijk. Eerder bezocht de fractie al de Wheermolen, Overwhere en De Gors. De komende tijd zullen ook de andere wijken in Purmerend aangedaan worden.

De wijklunch wordt gehouden van 11:00 tot 13:00 uur. Wijkcentrum Zuid-Pool is gevestigd aan De Driegang 1. De toegang en de lunch zijn gratis.

Partijnieuws artikelen