HomeNieuwsPartij NieuwsStadspartij groenste en sportiefste partij van Purmerend

Stadspartij groenste en sportiefste partij van Purmerend

Tekstbord-groene-stad

De Stadspartij is afgelopen maandagavond door Milieudefensie Waterland uitgeroepen tot de ‘groenste partij van Purmerend’. De Stadspartij scoort het hoogst van alle partijen op het gebied van milieu, duurzaamheid en dierenwelzijn. Lijsttrekker Mario Hegger van de Stadspartij nam de prijs op het stadhuis in ontvangst.

Tegelijkertijd roemde de Purmerendse Sportraad het verkiezingsprogramma van de Stadspartij op het gebied van sport. De Stadspartij scoort van alle partijen in Purmerend het hoogst als het gaat om bijvoorbeeld betaalbare huren voor sportverenigingen, talentontwikkeling voor topsport en vrijwilligers in de sport.

Altijd dichtbij

De Stadspartij heeft diverse Purmerendse organisaties betrokken bij het opstellen van het verkiezingsprogramma voor 2014. “Juist de organisaties weten het beste wat nodig is voor Purmerend,” zegt Mario Hegger. “De Stadspartij is dé partij bij uitstek die luistert naar de wensen van bewoners en organisaties en is daarom altijd dichtbij!”

 

Klik hieronder op de afbeelding voor een vergroting.

Sportraad-vergelijking

Mario-duurzaamheidstroffee-320

Foto boven: Martien Roelofs (r.) van Milieudefensie Waterland reikt duurzaamheidsprijs uit aan Mario Hegger (l.) Foto onder: Mario Hegger.

Partijnieuws artikelen