HomeNieuwsPartij NieuwsStadspartij gaat komende dagen alle wijken in

Stadspartij gaat komende dagen alle wijken in

Tekstbord_-Stadspartij-maakt-verschil-landscape

De Stadspartij gaat komende dagen alle wijken van Purmerend in. De kandidaat-raadsleden zullen van vrijdag 14 tot en met maandag 17 maart alle wijken bezoeken. Buurtbewoners hebben de mogelijkheid om met de Stadspartij in gesprek te gaan. Dit in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart a.s.

De Stadspartij heeft de afgelopen twee jaar ook alle wijken bezocht. Alle bewoners kregen toen een uitnodiging voor een ‘wijklunch’ die de Stadspartij in de buurt organiseerde. Bewoners konden aangeven wat wel en vooral wat niet goed in hun wijk ging en de fractieleden van de Stadspartij kregen daarmee een goed beeld van de wijk.

Altijd dichtbij

De kandidaten van de Stadspartij kiezen ervoor om de komende dagen alle wijken huis-aan-huis te folderen. “We vinden het belangrijk om voortdurend contact te houden met de bewoners van Purmerend, zowel tijdens verkiezingen als daarbuiten,” zegt lijsttrekker Mario Hegger. “De Stadspartij heeft als één van de weinige partijen in Purmerend alle wijken bezocht. Ook brengen we liever onze verkiezingsboodschap zelf naar alle Purmerenders, dan dat we daar een bezorgbedrijf voor inhuren. De Stadspartij is daarom “altijd dichtbij”.

Wilt u in gesprek gaan met de kandidaat-raadsleden van de Stadspartij? Ze zijn de komende dagen te vinden in de volgende wijken:

  • Vrijdag 14 maart: Centrum en Overwhere
  • Zaterdag 15 maart: Centrum (Kaasmarkt), Overwhere, Wheermolen, Gors, Purmer-Zuid en Weidevenne
  • Zondag 16 maart: Wheermolen, Gors, Purmer-Zuid en Weidevenne
  • Maandag 17 maart: Purmer-Noord en ’s avonds vanaf 19:00 uur op het stadhuis

 Benieuwd wie alle kandidaten van de Stadspartij zijn? Bekijk de kandidatenlijst.

Partijnieuws artikelen