HomeNieuwsWelzijnSpurd zomer SportBuurtWerk

Spurd zomer SportBuurtWerk

spurdzsw
Spurd zorgt er voor dat jonge Purmerenders tot en met vijftien jaar de eerste drie weken van de zomervakantie sportief kunnen buiten spelen. Drie weken is er maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag het gratis toegankelijke SportBuurtWerk zomerprogramma met sport+spel en kanovaren. De Spurd-sportbus staat maandag in Weidevenne, dinsdag in Purmer-Zuid, woensdag in De Gors en vrijdag in Purmer-Noord.

Diverse sportactiviteiten

Spurd wil jongeren op een vooral gezellige manier met sportief spelen en met sporten aan het bewegen krijgen en houden. Vanaf maandag 23 juli zorgt het SportBuurtWerk tijdens het zomerprogramma voor sport- en spelmaterialen voor jonge Purmerenders vanaf zes tot ongeveer vijftien jaar en voor deskundig toezicht.

Steeds tussen 15.00 uur en 17.30 uur zijn er maandag aan het Weidelandpad in Weidevenne, dinsdag in park De Driegang in Purmer-Zuid, woensdag in het Gorsebos in De Gors en vrijdag bij het Spurd-Leeghwaterbad in Purmer-Noord diverse sportieve activiteiten. Er is voor de jongste Purmerenders altijd een springkussen, overigens kunnen de jonge sportievelingen bijvoorbeeld voetballen en kanovaren.

Sporten en sportief spelen

Sporten en sportief spelen tijdens het zomerprogramma van Spurd-SportBuurtWerk ontspant en is goed voor de gezondheid. Het is heel goed mogelijk alleen naar het zomerprogramma van SportBuurtWerk te komen; soms komen jongeren als team. Voor vragen over het zomerprogramma van het Spurd-SportBuurtWerk kan men maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur contact opnemen met Spurd, telefoon (0299) 418 100.

Welzijn artikelen