HomeNieuwsVerkeer en VervoerSpoedreparatie asfalt Grotenhuysweg en Van Osweg

Spoedreparatie asfalt Grotenhuysweg en Van Osweg


Voor de tweede keer dit jaar, gaan we reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan het asfalt van de Grotenhuysweg en Van Osweg. De afgelopen periode hebben we verschillende vakken op beide wegen gemarkeerd. Op deze plekken gaan we de deklaag vernieuwen. Dit is nodig voor de verkeersveiligheid.

De werkzaamheden worden in 2 avonden en nachten uitgevoerd. Op woensdag 8 en donderdag 9 november. Op onderstaande kaart geven we aan op welke delen van de weg wordt gewerkt, en in welke volgorde de aannemer de deklaag repareert. Omwonenden ontvangen een brief over de werkzaamheden.

De parkeerplaatsen langs de Grotenhuysweg, ter hoogte van Achelpad 25 tot en met 32, moeten vrij blijven tijdens de werkzaamheden op 9 november. Dit wordt ook met borden aangegeven.

Groot onderhoud

Zoals we eerder hebben aangekondigd, is het asfalt van de Grotenhuysweg en Van Osweg aan groot onderhoud toe. Op dit moment zijn wij nog met de voorbereidingen bezig. Naast het technische onderhoud zijn we ook aan het onderzoeken welke verkeerskundige aanpassingen nodig zijn om deze twee wegen weer toekomstbestendig te maken. Hiervoor hebben we een verkeerskundig onderzoek laten uitvoeren. De aanbevelingen en resultaten zijn we aan het bekijken.

Over de planning van het groot onderhoud weten we in het tweede kwartaal van 2024 meer.

Fase 1 – woensdag 8 november 19.00 tot donderdag 9 november 05.30 uur

Fase 2 – donderdag 9 november 19.00 tot vrijdag 10 november 05.30 uur

Verkeer en Vervoer artikelen