HomeNieuwsRuimtelijke OrdeningSenioren woonadviseur biedt hulp bij beter passende woning

Senioren woonadviseur biedt hulp bij beter passende woning

woonadviseur

Intermaris, Wooncompagnie en WonenPlus starten in Purmerend een pilotproject met een senioren woonadviseur.

Senioren hebben diverse redenen om naar een beter passende woning te willen verhuizen. De tuin wordt te bewerkelijk, het huis eigenlijk te groot om te onderhouden, de trap te steil en nog veel andere redenen. Maar tussen droom en werkelijkheid staan dikwijls veel regels en wetten, praktische bezwaren en emotionele binding in de weg.

Op 21 juni tekenden Intermaris, Wooncompagnie en WonenPlus (foto) een overeenkomst voor het project senioren woonadviseur. De adviseurs bieden vrijblijvend hulp en advies aan Purmerendse senioren voor en in het traject naar een beter passende woning.

De senioren woonadviseur komt op afspraak vrijblijvend bijlangs en inventariseert de woonwensen, brengt deze in kaart en geeft advies bij het nemen van de juiste stappen. De woonadviseur is een vrijwilliger van RSWP en heeft een speciale training hiervoor gevolgd.

Heeft u interesse, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan via RSWP 0299 820 130 of via Intermaris 088 25 20 100 of stuur een mail naar info @intermaris.nl.

Ruimtelijke Ordening artikelen