HomeNieuwsWelzijnREURING BIEDT ALTERNATIEF PROGRAMMA: REURING THUIS

REURING BIEDT ALTERNATIEF PROGRAMMA: REURING THUIS

Reuring 2020
Reuring biedt dit jaar een alternatief programma: Reuring Thuis. Aan het einde van deze maand zou het Reuring Festival voor de negentiende keer worden georganiseerd. Door de corona-omstandigheden heeft de organisatie moeten besluiten het festival in oorspronkelijke vorm te annuleren, maar komt nu met een alternatieve versie van het festival: Reuring Thuis.

Reuring Thuis
Dit jaar kan iedereen tijdens de oorspronkelijke festivaldagen op 26, 27 en 28 juni vanuit zijn of haar luie stoel gratis van muziekoptredens en straattheatervoorstellingen genieten via dagelijkse uitzendingen door RTV Purmerend. Het programma is live te bekijken via RTV Purmerend (televisie en internetstream) en de Facebookpagina’s van het Reuring Festival en RTV Purmerend. Op deze manier kan iedereen toch op een veilige manier genieten van alle Reuring activiteiten.

Programma
Vanuit de studio van RTV Purmerend wordt er geschakeld met verschillende straattheater- en muziektheatervoorstellingen op verrassende locaties in Purmerend, voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar, optredens van lokale en regionale bands en worden er diverse interviews met spraakmakende gasten gehouden. Op vrijdagavond zal Reuring Thuis starten met een Reuring Pubquiz met muzikale omlijsting van een salsa DJ.

Houd de website in de gaten voor meer informatie en het programma.

Welzijn artikelen