HomeNieuwsWelzijnPurVak in de voorjaarsvakantie

PurVak in de voorjaarsvakantie

cultuurhuiswherelant
Cultuurhuis Wherelant

In de PurVak voorjaarsvakantie is er voor de jeugd veel, heel veel te doen in Purmerend en Beemster. Spurd, Cultuurhuis Wherelant en Clup bieden deze voorjaarsvakantie misschien wel het meest uitgebreide programma ooit! Je hoeft je dus zeker niet te vervelen.

Deze voorjaarsvakantie heeft Spurd een super uitgebreid programma: er zijn elke dag sport- en spelactiviteiten bij FC Purmerend, Purmersteijn, Wherevogels, SV Beemster en ZOB voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in Purmerend en Beemster. Voor de jongeren van 13 tot en met 17 jaar is er bij Purmersteijn, Wherevogels en SV Beemster de mogelijkheid om elke dag van 13.30 tot 16.00 uur vrij te komen sporten.

Naast deze dagelijkse activiteiten zijn er ook speciale activiteiten: skeeleren, softbal, tennis, hockey en esports. Klik hier voor het volledige programma en alle speciale activiteiten.

En natuurlijk organiseert Cultuurhuis Wherelant weer leuke en creatieve workshops voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Gratis, maar wel even aanmelden

Deelname is zoals altijd gratis, maar aanmelden is wel verplicht. Dat kan je hier doen. Of scan eenvoudig de QR-code op je mobiel. Het programma is volledig coronaproof! Kom je ook?

website PurVak en facebook

Datum:

maandag, 22. februari 2021 – 10:00 tot vrijdag, 26. februari 2021 – 16:00

Welzijn artikelen