HomeNieuwsWelzijnPlek speeltuin wordt zichtbaar gemaakt

Plek speeltuin wordt zichtbaar gemaakt

despeelkraam
Maandagochtend 13 september zal Wethouder Keijzer een spandoek onthullen op de plek waar de speeltuin van Purmerend gaat komen. Zij zal dit samen doen met de kleuters van de 2e Montessorischool die net als alle andere kinderen van Purmerend erg uitkijken naar de opening. U bent om 10 uur welkom op het veldje naast kinderboerderij ‘de Ridder’ in het Leeghwaterpark.

Het vernieuwde bestuur van de Speelkraam is hard aan het werk voor de komst van de speeltuin en wil zichtbaar maken dat de opening weer een stapje dichterbij is. Dezelfde middag heeft het bestuur een gesprek met Wethouder Keijzer op het stadhuis om vervolgafspraken te maken over de realisatie. De plannen zijn klaar, het moment van aanbesteden is gekomen.

Alle Purmerenders worden uitgenodigd om de onthulling luidkeels toe te komen juichen. Het spandoek (beschikbaar gesteld door EPI belettering) nodigt voorbijgangers uit om ‘vriend van de speelkraam’ te worden via de website www.speelkraam.nl U vindt op deze site alle informatie over de speeltuinvereniging. 

Welzijn artikelen