HomeNieuwsPartij NieuwsP93 wordt Stadspartij

P93 wordt Stadspartij

Stadspartij P93 is vanaf 2009 verdergegaan als Stadspartij.
Dat laat het bestuur van de lokale Purmerendse partij weten. De lokale Purmerendse partij die in 1993 is opgericht stond de afgelopen jaren bekend onder diverse namen, waaronder P93, Stadspartij P93 en Purmerend ’93. Om verwarring in de toekomst te voorkomen is gekozen voor de eenduidige naam Stadspartij.

In januari 2009 sloeg de partij een nieuwe weg in door fractielid Mario Hegger als nieuwe lijsttrekker te benoemen. Ook werkt de partij hard aan een nieuw verkiezingsprogramma voor de verkiezingen in maart 2010. In het programma zullen thema’s als sport, werkgelegenheid, veiligheid en wonen & welzijn centraal staan. Ook zal aan het eind van 2009 de vernieuwde kieslijst bekend gemaakt worden.

Website

Daarnaast heeft de partij een vernieuwd logo. Vanaf 2009 is de partij te vinden via www.StadspartijPurmerend.nl. Op deze website is dagelijks allerlei nieuws over Purmerend en de Purmerendse gemeenteraad te vinden. Ook kun je elke week een column lezen en aan het eind van het jaar zal ook het hele verkiezingsprogramma op deze site te vinden zijn. Verder heeft de partij een algemeen e-mailadres: Stadspartij@kpnmail.nl 

 stadspartij logo 2009-01.jpg

 

Partijnieuws artikelen