HomeNieuwsWelzijnOnthulling spandoek Speelkraam

Onthulling spandoek Speelkraam

speelraam2
Maandagochtend 13 september om 10.00 uur heeft wethouder Mona Keijzer samen met een groot aantal kleuters van de 2e  Montessorischool het spandoek onthuld op de plaats waar de nieuwe speeltuin zal worden gerealiseerd.

Na een korte toespraak van wethouder Keijzer werd onder groot gejuich van de kinderen en overige aanwezigen het spandoek, beschikbaar gesteld door EPI belettering, omhoog gehesen. De wethouder legde de kinderen uit dat het door de gemeenteraad ter beschikking gestelde budget, € 500.000,–, niet genoeg is om de speeltuin te bouwen en in stand te houden. ‘Het is dus ook voor jullie belangrijk om aan al je vriendjes, ouders, opa’s en oma’s te  vragen om lid te worden. Als er genoeg mensen lid worden van de speeltuin kunnen jullie er nog lang spelen’,  aldus de wethouder.

Het bestuur staat nu voor de taak om de plannen van de speeltuin nu zo snel mogelijk tot uitvoering te brengen. Het proces van aanbesteding, bouw en het in gebruik nemen zal nu veel tijd van de bestuurders vergen. Het streven is om de speeltuin volgend voorjaar voor het publiek open te stellen.
speelraam1

ZIE OOK:

Welzijn artikelen