HomeNieuwsVerkeer en VervoerNeckerstraat afgesloten wegens werkzaamheden

Neckerstraat afgesloten wegens werkzaamheden

neckerstraat
In de periode van april tot en met juni voert firma Heijmans, in opdracht van de gemeente, werkzaamheden uit aan de Neckerstraat en Neckerdijk. Tijdens de werkzaamheden is eerst de Neckerstraat en dan de Neckerdijk voor autoverkeer geheel afgesloten.

Doorgaand verkeer vanuit het centrum richting A7/Neck (en vice versa) wordt omgeleid via Jaagweg, Aziëlaan en Laan der Continenten. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

Neckerstraat
De Neckerstraat krijgt aansluitingen met de nieuwbouwlocatie Kop West. Voor de toekomstige woningen van Kop West worden riolering, kabels en leidingen aangelegd. Twee bomen worden gekapt in verband met de werkzaamheden. Tijdens het werk aan de Neckerstraat is de Neckerdijk open voor verkeer.

Neckerdijk
De openbare ruimte wordt toegankelijker en verkeersveiliger gemaakt en de Neckerdijk krijgt dezelfde uitstraling als het centrumgebied. De bestaande bomen worden gekapt in verband met de werkzaamheden. Er komen bomen terug plus een groene middenberm. Een aantal parkeerplaatsen maken plaats voor een vrijliggend, geasfalteerd fietspad en er komt ruimte voor een breed voetpad langs de gevels van de winkels. Tijdens het werk aan de Neckerdijk is de Neckerstraat open voor verkeer.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.purmerend.nl/neckerstraatendijk.

Verkeer en Vervoer artikelen