HomeNieuwsVerkeer en VervoerNachtwerkzaamheden N244

Nachtwerkzaamheden N244

N244Startzijkant
Vanaf maandagvond 8 februari tot en met zaterdagochtend 13 februari 2016 voert de provincie ’s avonds en ‘s nachts werkzaamheden uit op en naast de N244.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 uur en 5.00 uur. De N244 en de zijwegen zijn tijdens de werkzaamheden normaal bereikbaar, wel geldt ter hoogte van de werkzaamheden een maximumsnelheid van 50 km/u.

Aanpassingen

Op verschillende delen van bestaande of nieuwe middenbermen brengen we asfalt aan. Via deze ‘doorsteken’ kan tijdens de werkzaamheden in fase twee (van half februari tot half juni) het verkeer van rijbaan wisselen.

Verder asfalteren we deels de westelijke middengeleider bij de Salvador Allendelaan zodat er in fase twee voldoende ruimte is om het verkeer door te laten rijden. Ten oosten van Nieuwe Gouw komt aan de zuidzijde van N244 tijdelijk een extra rijstrook om tijdens de weekendwerkzaamheden van 19 t/m 22 februari het verkeer over te laten rijden.

Minder rijstroken

Voor de werkzaamheden zijn beide rijbanen van de N244 nabij de aansluiting met de A7 gedurende twee nachten versmald tot één rijstrook per rijrichting.
Tussen de Nieuwe Gouw en het spoorviaduct zal gedurende twee nachten de huidige rijbaan versmald zijn tot één rijstrook voor beide rijrichtingen. Tijdelijke verkeerslichten regelen het verkeer ter plaatse.

Verkeer en Vervoer artikelen