HomeNieuwsWelzijnMobiele speelplek SportContrainer in Weidevenne

Mobiele speelplek SportContrainer in Weidevenne

sportveldha


Sport is lifestyle. Mensen sporten graag op een manier zoals zij zelf willen. Op verschillende plekken, met steeds andere materialen. Een omgeving moet uitdagen om te bewegen. En steeds veranderen, om te blijven bewegen. Spurd daagt je uit. Maak kennis met de SportContrainer in Purmerend die gratis te gebruiken is!

De SportContrainer staat van dinsdag 3 april tot en met zondag 22 april in het Groengebied bij de glijbaan ter hoogte van de kruising Wonderfontein/Weidelandpad in Weidevenne. Wil jij dat de SportContrainer structureel op verschillende plaatsen in Purmerend staat? De SportContrainer is een mobiele sportvoorziening waar je verschillende sporten kunt beoefenen.

Flexibel

Er is steeds meer behoefte aan bewegen in eigen leefomgeving. De SportContrainer is eenvoudig verplaatsbaar en is dus altijd daar waar jong en oud willen bewegen. Het maakt het mogelijk de SportContrainer te delen met meerdere sportorganisaties. Bij de SportContrainer kun je duizend-en-één sporten doen. Wat te denken van bootcamp? Of crossfit, outdoor fitness, obstacle runs of survival?

Reserveren SportContrainer

De SportContrainer en het sportmateriaal zijn gratis te gebruiken. Het sportmateriaal moet vooraf gereserveerd worden bij Spurd via het contactformulier -zie deze link- . Zo heb je alles bij de hand.

foto: Stadspartij

Welzijn artikelen