HomeNieuwsPartij NieuwsMario Hegger is er klaar voor

Mario Hegger is er klaar voor

Mario-Hegger-2010-Purmerend

Raadslid Mario Hegger (foto) van de Stadspartij is gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Tijdens een bijzondere ledenvergadering op 9 januari jl. stemden de leden van de Stadspartij unaniem in met de benoeming van Hegger als lijstaanvoerder.

Hegger was in 2010 ook lijsttrekker van de Stadspartij. De Stadspartij steeg toen van twee naar drie zetels en maakt sindsdien deel uit van het college van B&W. Hegger is sinds 1998 actief in de gemeentelijke politiek. In 2002 werd hij gemeenteraadslid. Sinds 2010 is hij fractievoorzitter van de partij. In het dagelijks leven is Hegger inspecteur bij de politie in Amsterdam. In de gemeenteraad houdt Hegger zich onder andere bezig met het Purmerendse veiligheidsbeleid.

Grootste partij van Purmerend

“De afgelopen jaren heeft de Stadspartij laten zien bestuursverantwoordelijkheid te kunnen nemen. Ook in tijden van crisis heeft de Stadspartij soms pijnlijke keuzes moeten maken, maar altijd in het belang van de inwoners van Purmerend. Nu heeft de Stadspartij de ambitie om de grootste partij van Purmerend te worden. Ik ben er klaar voor,” aldus Hegger.

De gemeenteraadsverkiezingen zullen plaatsvinden in maart 2014.

Partijnieuws artikelen