HomeNieuwsPartij NieuwsLeden Stadspartij stellen kandidatenlijst vast

Leden Stadspartij stellen kandidatenlijst vast

mario groot 2
De leden van de Stadspartij hebben in een bijzondere ledenvergadering de kandidatenlijst voor de gemeenteraads- verkiezingen van maart 2010 vastgesteld. Naast enkele bekenden zijn er ook een paar nieuwe gezichten hoog op de kandidatenlijst gezet.

Lijsttrekker
Fractielid Mario Hegger (foto), die al in januari van dit jaar als lijsttrekker (nr. 1) is gekozen, zal de kandidatenlijst aanvoeren. Een van de raadsleden die zich opnieuw herkiesbaar heeft gesteld is Roald Helm (nr. 2). Hij zal de wethouderskandidaat van de Stadspartij zijn. Fractievoorzitter Ernst Ankersmit heeft te kennen heeft gegeven niet op een verkiesbare plaats te willen wil staan.  Samen met fractielid Helana Aslander zullen zij na de verkiezingen alleen op de achtergrond werk voor de partij blijven verrichten. Het bestuur betreurt maar respecteert het besluit van beide fractieleden. Beiden hebben aangegeven ruimte te willen maken voor nieuwe partijleden.  

Nieuwe gezichten
Enkele nieuwe gezichten in de top acht zijn Bert Meulenberg (nr. 3), Ismail Canga (nr. 5), Irma Waarhuijs (nr. 7) en Metehan Hasirci (nr. 8). Ook staan er enkele terugkerende fractieleden op de lijst, zoals Guus Jansen (nr. 4) en Evan Persijn (nr. 6).

Gemeenteraadsverkiezingen

De verkiezingen voor de gemeenteraad zullen worden gehouden op 3 maart 2010. De Stadspartij zal voor de vijfde keer op rij meedoen. Meer informatie over de kandidaten, de volledige kandidatenlijst en over de gemeenteraadsverkiezingen is binnenkort op deze website te lezen.

ZIE OOK:

12-01-2009 Mario Hegger gekozen als lijsttrekker Stadspartij

Partijnieuws artikelen