HomeNieuwsWelzijnInformatieve verjaardagskalender voor wethouder Helm

Informatieve verjaardagskalender voor wethouder Helm

kalender4
Donderdag 2 december overhandigde wijkkerngroep Weidevenne een verjaardagskalender aan wethouder Helm. De kalender is gemaakt door de wijkkerngroep en bevat informatie over hun werkzaamheden. Wethouder Helm kreeg het eerste exemplaar overhandigd in zijn functie als wijkwethouder.

Binnenkort krijgen alle inwoners van de Weidevenne een exemplaar in de bus. Met de kalender informeert de wijkkerngroep de bewoners over wat ze de afgelopen tien jaar allemaal hebben gedaan. De leden willen hiermee de wijkkerngroep onder de aandacht brengen en bewoners motiveren lid te worden van de wijkkerngroep of plaats te nemen in een projectgroep. Meer leden zijn gewenst omdat de wijkkerngroep door het beperkte aantal leden niet alle zaken kan behandelen die wel de aandacht verdienen.

Wijkkerngroepen
De gemeente Purmerend wil dat bewoners meer invloed hebben op onderwerpen die de wijk aangaan. Hiervoor zijn de wijkkerngroepen ingesteld. Iedere wijk heeft zijn eigen groep. De groepen bestaan uit bewoners die allerlei zaken bespreken die betrekking hebben op de verschillende wijken.

Inhoud kalender
De verjaardagskalender is het idee van de voorzitter van de redactie, mevrouw C. Dijkstra en is samen met de andere leden van de kerngroep opgesteld. In de kalender staan foto’s en informatie over hun werkzaamheden van de afgelopen tien jaar.

Foto: gemaakt door Piet Jonker

 

Welzijn artikelen